Волинь: «Ратнівський аграрій» отримало статус племінного господарства

Волинь: «Ратнівський аграрій» отримало статус племінного господарства

18.07.14 08:07 0 1121
СГ ТОВ «Ратнівський аграрій» отримало статус племінного господарства. Про це заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький повідомив у коментарі програмі «Акценти».

Це рішення було прийнято в ході наради Міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки, в якій днями взяв участь заступник голови ОДА. Обговорено стратегію розвитку агропромислового комплексу України.

Зокрема, як приклад досягнення хороших результатів приросту та збільшення обсягів сільського виробництва,а також стратегічного планування розвитку АПК, Міністр назвав саме Волинську область.

Крім того, розглянуто питання можливого надання статусу регіонального для ДП «Ковельський державний завод кормових додатків «Ветсанзавод».

Міністр аграрної політики та продовольства України під час наради подякував усім областям, які надали гуманітарну допомогу східним регіонам.

Окремо, Микола Собуцький погодив з Ігорем Швайкою проведення 22 липня на Волині спільного семінару-наради з представниками Харківського тракторного заводу щодо забезпечення волинських селян якісною вітчизняною сільськогосподарською технікою.

Довідково: На Волині з 2011 року СГ ТОВ "Ратнівський аграрій" розвиває агробізнес в трьох поліських районах краю, зокрема: Ратнівському, Ковельському і Старовижівському. Господарство спеціалізується на розведенні м’ясного скотарства, засівають озимі та ярі зернові, зернобобові культури, однорічні та багаторічні трави, кукурудзу. Обробляють землю на території 18 сільських рад.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ