У міській раді відбулось навчання на тему: «Діловодство в органах місцевого самоврядування»

У міській раді відбулось навчання на тему: «Діловодство в органах місцевого самоврядування»

18.07.14 13:20 0 1136
Для працівників, відповідальних за ведення діловодства у структурних підрозділах міської ради, відбулось чергове тематичне навчання.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, який курує цю ділянку роботи, зауважив, що у міській раді функціонує система управління якістю, тож дотримання правил і норм ведення діловодства – на особливому контролі. Він наголосив на важливості правильного ведення документообігу та неухильному дотриманні Інструкції діловодства, де встановлено загальні вимоги до документування управлінської інформації та організації роботи з документами у виконавчих органах Луцької міської ради, включаючи їх підготовку, реєстрацію, облік і контроль за виконанням.

Юрій Вербич закликав присутніх проаналізувати свою роботу та ліквідувати недоліки, якщо такі є, а також ще раз звернув увагу на дотриманні виконавської дисципліни та побажав подальших успіхів у роботі.

Начальник загального відділу міської ради Надія Бортнік, ведучи навчання, зупинилася на загальних положеннях Інструкції з діловодства, розповіла про правильне оформлення та складання службових документів, додатків до них, вимоги до їх створення, особливості підготовки проектів розпоряджень, рішень виконавчого комітету, наказів та порядок складання номенклатури справ. Вона наголосила на дотриманні термінів виконання контрольних документів та строків їх переадресації, а також розповіла про процедуру організації контролю за виконанням документів у структурних підрозділах.

До слова, у міській раді ведеться електронний документообіг за допомогою комп'ютерної системи eI-Dok. Надія Бортнік наголосила на цьому, адже зменшення паперового документообігу – одне з основних завдань у системі управління якістю. Також начальник загального відділу проаналізувала окремі види документів та вказала на типові недоліки, на які необхідно звертати особливу увагу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ