Члени депутатської комісії заслухали інформацію в.о. начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігоря Муковоза

Члени депутатської комісії заслухали інформацію в.о. начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігоря Муковоза

18.07.14 12:57 0 1087
Члени постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту підтримали проект рішення про звернення до Міністра внутрішніх справ України щодо збільшення штатної чисельності відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька.

Секретар міської ради Сергій Григоренко повідомив, що штат працівників Луцького ДАІ всього 28 осіб, а в інших обласних центрах, зокрема, й у сусідньому Рівному, маже удвічі більший. Така кількість працівників не може належно забезпечити безпеку на дорогах, від чого залежить життя і здоров’я лучан. Кількісні зміни штату потрібні для покращення та активізації роботи відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька, неухильного дотримання всіма учасниками правил дорожнього руху на вулицях міста.

Депутат Богдан Шиба вважає, що цей проект не на часі, в країні йде війна, кошти потрібні на озброєння учасників АТО. Все ж більшістю голосів рішення Сергія Григоренка було підтримано.

Про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку депутатів поінформував в. о. начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. За його словами, півріччя було непростим, проте ситуація була контрольованою. Доповідач вважає, що для суттєвого покращення роботи міліції, органи внутрішніх справ потрібно реформувати на всеукраїнському рівні. Члени комісії вирішили рекомендувати сесії міської ради інформацію про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку взяти до уваги.

Депутати також підтримали ще один проект рішення, що стосується роботи міліції – про внесення змін та доповнень до Програми щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2013-2015 роки.

Члени постійної комісії також вирішили рекомендувати сесії міської ради нагородити Почесною грамотою Луцької міської ради Бича Володимира Васильовича, вчителя світової літератури та російської мови комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ