У Волинській області свободівці підтримують законні вимоги працівників ТОВ ЦЗ "Володимирцукор"

У Волинській області свободівці підтримують законні вимоги працівників ТОВ ЦЗ "Володимирцукор"

18.07.14 09:28 0 1290
Працівникам ТОВ ЦЗ "Володимирцукор" вже кілька місяців не виплачують заробітну плату. Про це стало відомо голові Володимир-Волинської "Свободи", депутату міської ради Сергію Кобі, який взяв участь у зборах колективу заводу 15 липня 2014 року.

Зараз "Володимирцукор" не працює, а його робітникам заборгували заробітну плату не лише за три місяці 2014 року, але й за попередні роки. Представник власників цукрового заводу Юрій Паращак обіцяв наступного тижня спробувати запустити завод та виплатити 50% заборгованої заробітної плати.

"Як підприємець я не беру людей на роботу, якщо не можу виплатити їм заробітну плату. Розумію ваші проблеми, але люди повинні отримати заробітну плату. Моя позиція як депутата така – "Володимирцукор" має працювати, бо це робочі місця для жителів міста. Зараз працівники заводу вимагають від вас правильні речі: вони працювали, заробили гроші, а тому ви повинні з ними розрахуватися", – зазначив Сергій Коба.

Працівники заводу дали представникам власника кілька днів на вирішення проблеми із заробітною платою, якщо цього не буде зроблено, – обіцяли перекрити дорогу.

Усі законні вимоги колективу Сергій Коба пообіцяв підтримувати, а також запропонував представнику власника Юрію Паращуку організувати зустріч з Міністром АПК Ігорем Швайкою, до якого той апелював у частині сприяння відновлення роботи заводу.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові провели акцію ...
Наступна новина: Львівська залізниця ...

КОМЕНТАРІ