На Закарпатті правоохоронці виявили підпільний цех з розливу горілки

На Закарпатті правоохоронці виявили підпільний цех з розливу горілки

18.07.14 09:43 0 1052
Працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції виявили підпільний цех для виготовлення фальсифікованої горілки.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів мукачівські правоохоронці встановили, що 52-літній чоловік за місцем свого проживання з недоброякісної сировини налагодив незаконне виготовлення алкогольних напоїв. Пізніше він реалізовував «горілку» уроздріб мешканцям міста та через торгівельні мережі дрібних забігайлівок.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні та «виробничої площі», так званого цеху, який функціонував у підвальному приміщенні приватного будинку, працівниками сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції виявлено та вилучено 33 пляшки горілки з етикетками відомого виробника, 178 кришок для пляшок горілки, 58 літрів сурогату, 65 пустих пляшок з-під горілки.

Марки акцизного збору мали серійні номери, які повторюються. Були там і підроблені марки акцизного збору, саморобні пристрої для фільтрування рідини, розчин глюкози та шприци.

Вилучений фальсифікат направлений на експертизу. Чоловіка, який наражав на небезпеку десятки, а можливо й сотні споживачів, буде притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська залізниця ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ