В Закарпатській області керівник Іршавської міліції провів особистий прийом громадян у селі Сільце

В Закарпатській області керівник Іршавської міліції провів особистий прийом громадян у селі Сільце

18.07.14 10:17 0 1082
Т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, щоб дізнатись безпосередньо від громадян про роботу працівників райвідділу, провів особистий прийом громадян у селі Сільце.

На зустріч з керівником міліції прийшли переважно жінки, так як більшість чоловіків знаходяться на заробітках, або працюють водіями-дальнобійниками і знаходяться за межами області.

Першою на прийом завітала жінка, яка звернулась відносно неправомірних дій свого колишнього чоловіка. Навіть після розлучення чоловік приходить до неї додому, вчиняє сварки, погрожує фізичною розправою. Мирон Васильович дане звернення взяв на контроль і направив по місцю проживання жінки дільничного інспектора міліції Володимира Балегу, так як вдома залишилось двоє неповнолітніх дітей.

Наступною на прийом завітала пенсіонерка, яку турбувало питання вуличної торгівлі, бо минулого року місцевий дільничний інспектор робив їй зауваження. Наразі бабуся знову бажає торгувати овочами та фруктами. Мирон Васильович роз’яснив, що торгувати слід у спеціально відведених місцях. До прикладу, навів ринок при в′їзді у село Сільце, де вона буде спокійно торгувати і ніхто до неї не буде мати ніяких претензій.

Мешканцями села порушувалось питання продажу самогону. Підполковник Мирон Черничко дав вказівку у найближчий час провести рейд по виявленню осіб, які займаються самогоноварінням.

На прийомі громадян звучали і прохання, які не стосувалися компетенції міліції, однак люди змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблему.

Мирон Васильович уважно вислухав всіх громадян, які прийшли на особистий прийом, і запевнив, що їхні звернення не залишаться без розгляду.

Виїзний прийом громадян, проведений т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковником Мироном Черничко - не одинична акція. Такі зустрічі з мешканцями району за місцем проживання вже стали невід’ємною частиною роботи міліції. Адже таким чином можна дізнатись про роботу міліції із перших уст.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальки дуже не ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ