В Закарпатській області правоохоронці Іршавщини відвідали дитячий табір "Зачарована Долина"

В Закарпатській області правоохоронці Іршавщини відвідали дитячий табір "Зачарована Долина"

18.07.14 17:49 0 1361
Інспектор ВДАІ по обслуговуванню Іршавського району майор міліції Михайло Пушкаш та оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції молодший лейтенант Василь Сочка ознайомились з умовами відпочинку дітей у дитячому оздоровчому таборі «Зачарована Долина», що на Іршавщині у селі Осій.

З початком літніх канікул правоохоронці Іршавщини постійно відвідують дитячі табори та інші місця відпочинку дітей, де проводять різноманітні профілактичні заходи. Під час перебування в урочищі «Кам′янка» села Осій, де знаходиться дитячий табір «Зачарована Долина», правоохоронці переконались, що умови тут для відпочинку просто чудові.

У таборі відпочиває 120 дітей із Закарпаття, деякі з них тут вже не перший рік. Навчання і розваги тут спрямовані, в пергу чергу, на духовно-патріотичне виховання підростаючого покоління. Можна і спортом позайматись, і пісню під гітару заспівати, і піти у похід.

Під час зустрічі з дітьми майор міліції Михайло Пушкаш нагадав дітям правила дорожнього руху та про наслідки їх порушень, навів реальні приклади з життя.

Молодший лейтенант міліції Василь Сочка розповів дітям про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Хоча за дотриманням порядку у таборі слідкують вихователі, однак правоохоронці завітали не лише з метою проведення роз′яснювальної роботи серед підлітків, а й задля налагодження контактів у разі виникнення потреби втручання працівників ОВС та надання допомоги.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Вронський: ...
Наступна новина: Ірина Сех не погодила ...

КОМЕНТАРІ