В Закарпатській області іршавські дільничні живуть життям села

В Закарпатській області іршавські дільничні живуть життям села

18.07.14 09:12 0 1056
У Великораковецькій сільській раді відбувся звіт перед населенням дільничного інспектора Іршавського райвідділу міліції старшого лейтенанта Юрія Тодавчича.

На звіті були присутні представник Іршавського райвідділу міліції, жителі сіл Великий Раковець та Заболотне, сільські депутати, сільський голова Андрій Худа.

Юрій Тодавчич розповів присутнім про стан оперативної обстановки та громадського порядку на обслуговуваній території, а також про результати розгляду скарг і заяв громадян.

Дільничний постійно веде профілактику злочинів та правопорушень з боку осіб, схильних до їх вчинення, а також тих, хто веде антигромадський спосіб життя, зловживає спиртними напоями. Виявлені особи беруться на контроль з метою недопущення з їх боку злочинів та правопорушень. Посилено профілактичну роботу з раніше судимими та особами, які формально підпадають під адміністративний нагляд.

Особливу увагу в ході зустрічі було приділено недопущенню злочинних посягань проти осіб похилого віку, особливо одиноких громадян, які проживають у віддалених куточках села.

На зустрічі прозвучали слова подяки та побажання на адресу дільничного.

- З яким би питанням ми не звернулися по допомогу до свого дільничного, він завжди уважно вислухає, порадить і вживе необхідних заходів. Про Юрія Юрійовича можна сказати, що він живе життям села, він дійсно перебуває на своєму місці, - розповів сільський голова, ветеран органів внутрішніх справ підполковник міліції у відставці Андрій Худа. А наше побажання до міліцейського керівництва – відзначити дільничного інспектора міліції, так як він дійсно цього заслуговує.

- Жива розмова з громадянами, - зазначив начальник дільничних інспекторів міліції Іршавського райвідділу підполковник Ярослав Тодавчич, - допомагає об’єктивно оцінити роботу дільничних інспекторів, виявити та усунути недоліки, налагодити плідну взаємодію з населенням, громадськими формуваннями та органами місцевого самоврядування, покращити правову обізнаність громадян і підвищити імідж служби».

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ