Закарпаття: на Мукачівщині в ДТП загинуло троє людей

Закарпаття: на Мукачівщині в ДТП загинуло троє людей

18.07.14 16:08 0 1049
Водій автомобіля «Шевроле», виконуючи маневр обгону трактора, вилетів на зустрічну смугу руху й зіткнувся з рейсовим автобусом «Еталон», а далі іномарку кинуло ще й під колеса трактора. За попередньою інформацією, водій та двоє пасажирів «Шевроле» загинули на місці пригоди.

Страшна автопригода сталася близько 10-ї години ранку на трасі Київ-Чоп в Мукачівському районі між селами Ракошино та Давидково.

Трасою рухався рейсовий автобус «Еталон» сполученням Рахів-Ужгород, в якому перебувало понад 25 пасажирів. Автобус їхав у бік Ужгорода, назустріч йому рухався масивний трактор. Останній рухався поволі, тож його стали обганяти легковики. Серед них і автомобіль «Шевроле» з ужгородською реєстрацією. Водій іномарки, обганяючи трактор, не зумів вписатися у свою смугу руху й лоб у лоб зіткнувся з рейсовим автобусом. «Еталон» від страшного удару злетів у кювет. А сам легковик потрапив ще й під колеса трактора…

За попередньою інформацією, на місці пригоди загинув водій іномарки та двоє його пасажирів, серед яких одна жінка. Удар був настільки страшний, що тіла нещасних довго не могли дістати з понівеченого легковика. Їхні особи наразі встановлюють. Серед пасажирів автобуса серйозних постраждалих немає.

- На місці резонансної ДТП наразі працює слідчо-оперативна група, обставини автопригоди та особи її учасників з′ясовуються, - повідомляє перший заступник начальника УМВС області Сергій Россоха.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організатори охорони ...
Наступна новина: На Волині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ