Ірина Сех не погодила призначення директора ДП «Львівський виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» через кримінальну справу

Ірина Сех не погодила призначення директора ДП «Львівський виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» через кримінальну справу

18.07.14 17:56 0 1214
Голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех не погодила призначення на посаду директора державного підприємства «Львівський виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» Дениса Сімонова, оскільки стосовно нього розслідують кримінальну справу.

Денис Сімонов із січня 2014 року працював на посаді провідного фахівця сектору кадрового забезпечення Держінспекції сільського господарства у Львівській області, а з червня 2014 року виконує обов’язки директора цього державного підприємства.

Відмова в погодженні цієї кандидатури зумовлена тим, що за інформацією Головного управління Держземагенства у Львівській області, Денис Сімонов, який із листопада 2008 року працював на посаді начальника Управління Держкомзему у Жовківському районі, у листопаді 2009 року був звільнений за одноразове грубе порушення трудових обов’язків відповідно до п.1 ст.41 КЗпП України.

«На даний момент стосовно Сімонова Д.В. Жовківським РВ ГУМВС України у Львівській області розслідується кримінальна справа за ст.368 ч.2 Кримінального кодексу України», – йдеться у відповіді Головного управління Держземагенства у Львівській області на лист голови Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області за ...

КОМЕНТАРІ