У Львівській області рятувальники провели нараду із керівниками хімічно небезпечних об’єктів

У Львівській області рятувальники провели нараду із керівниками хімічно небезпечних об’єктів

18.07.14 14:50 0 1051
Головне управління ДСНС України у Львівській області спільно із Департаментом з питань цивільного захисту Львівської ОДА та Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області провели семінар-нараду із керівниками хімічно-небезпечних об’єктів.

Відбулася нарада у рамках виконання «Плану основних заходів цивільного захисту Львівської області на 2014 рік».

Участь у семінарі окрім керівників ХНО також взяли фахівці, відповідальні за впровадження заходів цивільного захисту на підприємствах та представники районних адміністрацій.

У процесі засідання учасники розглянуті такі важливі питання, як: загальна радіаційна та хімічна ситуація на території області, методика довгострокового прогнозування у випадку аварій на ХНО та класифікація ХНО за ступенями хімічної небезпеки. Окрім цього, рятувальники наголосили на дотриманні порядку забезпечення засобами індивідуального захисту персоналу підприємств та населення області, яке проживає у прогнозованих зонах хімічного забруднення та створення спеціалізованих формувань цивільного захисту. Дотримання таких запобіжних заходів убезпечить як персонал підприємств так і населення, яке проживає поруч, від небезпечної дії шкідливих речовин, які можуть потрапити у навколишнє середовище.

Нарада відбулася досить ефективно, усі учасники конструктивно подискутували щодо актуальних проблемних питань у сфері впровадження заходів хімічного захисту на ХНО та захисту населення від небезпечних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: в області ...
Наступна новина: У Кременці відбудеться ...

КОМЕНТАРІ