У Львівській області сокальські свободівці перешкодили крадіжкам спирту

У Львівській області сокальські свободівці перешкодили крадіжкам спирту

18.07.14 18:47 0 1573
Депутати Сокальської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрій Товарянський та Іван Подпорін і керівник Сокальської молодіжної громадської організації "Сокіл" Богдан Федун разом з працівниками правоохоронних органів зупинили спробу вивозу значної кількості вкраденого спирту. Місцеві жителі стверджують, що такі крадіжки стали звичним явищем і ніхто не може завадити злодіям.

Мешканці села Борок Сокальського району звернулися до районних свободівців з проханням не допустити крадіжку спирту та затримати вантажний бус, який перевозить крадене з державного підприємства "Борківський спиртзавод".

Разом з працівниками правоохоронних органів свободівці зупинили спробу вивозу значної кількості спирту. У вантажному мерседесі було виявлено каністри, заповнені цією рідиною. Стерті бочками панелі свідчать, що ця машина вивозила спирт неодноразово. За цим фактом міліціянти розпочали слідство. Слід зауважити, що директор Борківського спиртзаводу "регіонал", який прислужував режиму Януковича. Свободівці взяли на особистий контроль розслідування цієї справи і надалі будуть перешкоджати іншим злодіям.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Буковині тривають ...

КОМЕНТАРІ