У Рівненській області презент правоохоронцям від ініціативних млинівчан

У Рівненській області презент правоохоронцям від ініціативних млинівчан

18.07.14 09:53 0 1075
Народна мудрість про те, що спільні проблеми згуртовують, знайшла своє підтвердження на Млинівщині. Днями голова райдержадміністрації Алла Черній та селищний голова Млинова Сергій Воробей, представляючи когорту наших небайдужих краян, завітали до райвідділу міліції із досить корисними подарунками.

Виявляється, громада району, знаючи про можливе відрядження співробітників Млинівського РВ УМВС до східних регіонів нашої держави на час проведення АТО, вирішила підтримати їх матеріально. Для цього із українсько – польського прикордоння було привезено вісім бронежилетів четвертого ступеня захисту у комплекті із розвантажувальними жилетами.

Вдячності міліціонерів не було меж, адже підтримка у скрутну хвилину завжди приємна, не кажучи уже про таку, що рятує від небезпеки.

- Нехай ці захисні «подарунки» служать вам вірну службу. Ми чекаємо вашого якнайшвидшого повернення додому, до своїх родин, - звернулась до правоохоронців Алла Черній.

Сподіваємося, невдовзі над Україною закружляє голуб миру, і всі, хто допоможе йому здійнятись в небо і берегтиме його, непохитно стоятимуть на захисті державної цілісності.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Житомирщина: сидір Кізін ...

КОМЕНТАРІ