У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

18.07.14 08:07 0 992
За добу до міліції надійшло 29 повідомлень про скоєння крадіжок. За 16 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку мікрохвильової печі та телевізору з помешкання рівнянки 25-річної Алли скоїв 20-річний Андрій, мешканець м. Харків, який винаймав дану квартиру.

- Міліціонери встановили, що шість крадіжок товарно-матеріальних цінностей із кіосків міста Здолбунів скоїли шестеро молодиків із села Здовбиця Здолбунівського району: 20-річний Олександр, 16-річний Руслан, 13-річний Денис, 16-річний Олександр, 14-річний Володимир та 16-річний Петро. По вказаних фактах правоохоронцями проводиться перевірка.

- Міліціонери встановили, що п’ять крадіжок у місті Здолбунів скоїв 29-річний Олег, житель села П`ятигори Здолбунівського району. Зловмисник заволодів автомагнітолою, акумулятором та барсеткою з грішми та документами, які викрав з автомобілів, двома мобільними телефонами та жіночою сумочкою, в якій був телефон, гаманець, гроші та особисті речі. Всі обставини скоєння крадіжок наразі перевіряються правоохоронцями.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ