Роботодавці Рівного працевлаштовують переселенців

Роботодавці Рівного працевлаштовують переселенців

18.07.14 12:33 0 1135
Фахівці Рівненського міського центру зайнятості продовжують роботу стосовно сприяння працевлаштуванню осіб, які виїхали з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та південно-східних областей України. Для досягнення бажаного результату важливою є тісна співпраця з роботодавцями міста. Саме завдяки цьому вдалося працевлаштувати на ПРАТ ”Агроресурс” двох осіб, які приїхали до Рівного з неспокійних регіонів нашої країни.

Працівники відділу кадрів підприємства надають підтримку переселенцям в скрутні часи: готові приймати на роботу, а це – неабияка допомога людям.

Коли Євген, який виїхав з тимчасово окупованої території Автономної республіки Крим, прийшов на ПРАТ “Агроресурс” з направленням центру зайнятості, то представники роботодавця одразу погодилися його працевлаштувати. Так було і з паном Олегом, котрий змушений був залишити палаючий Слов’янськ. За допомогою у працевлаштуванні він звернувся до центру зайнятості і вже через декілька днів став членом коллективу ПРАТ ”Агроресурс”. Хоча обоє чоловіків працевлаштовані на посади вантажників (а робота ця з нелегких), зате вони мають гарантовану заробітну плату, спілкування в колективі та з надією дивляться у завтрашній день.

Спеціалісти міського центру зайнятості вдячні представникам ПРАТ ”Агроресурс” за патріотичну позицію, за високу соціальну відповідальність та налаштовані на продовження тісної співпраці зі всіма роботодавцями задля вирішення питання працевлаштування тих людей, які змушені шукати кращої долі далеко від рідних домівок.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За результатами роботи І ...
Наступна новина: На Львівщині зменшується ...

КОМЕНТАРІ