Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, котрий зник з місця пригоди

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, котрий зник з місця пригоди

18.07.14 17:29 0 1130
Працівники Державтоінспекції Рівненщини знайшли водія, який здійснивши наїзд на велосипедиста, зник з місця пригоди. Однак уникнути відповідальності втікачу не вдалося.

16 липня, близько 22 години, в місті Дубно по вулиці Мирогощанській, невідомий водій на невстановленому автомобілі допустив наїзд на велосипедиста. Потерпілою виявилась 60-річна місцева жителька, яка рухалась прямо в попутному напрямку.

Після скоєння ДТП водій зник з місця пригоди, залишивши безпорадну жінку на дорозі.

Випадкові свідки пригоди викликали на місце події швидку медичну допомогу та працівників ДАІ. Внаслідок зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла у кареті швидкої.

На пошуки водія-втікача та встановленого транспортного засобу, яким він керував, було орієнтовано всі наряди Державтоінспекції, які в той час несли службу.

У ході оперативно-розшукових заходів інспекторами ДАІ автомобіль було помічено в селі Тараканів Дубенського району у дворі одного з будинків. Водій автомобіля «ВАЗ», а ним виявився 35-річний житель Дубенського району, пояснити причину зникнення з місця пригоди не зміг, проте, своєї причетності до ДТП не заперечував.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка дослідила транспортний засіб, що став учасником пригоди з потерпілою особою.

Водія було доставлено в УМВС України в Рівненській області для з’ясування всіх обставин, а транспортний засіб поміщено на майданчик тимчасового утримання ТЗ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 286 ККУ.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ