Нетверезого водія легковика працівники Державтоінспекції Рівненщини зняли … з дерева

Нетверезого водія легковика працівники Державтоінспекції Рівненщини зняли … з дерева

18.07.14 16:20 0 1058
16 липня, опівночі, під час несення служби в місті Здолбунів інспекторами ДАІ був помічений автомобіль марки FordSierra. Водій даного транспортного засобу, побачивши інспекторів, різко повернув ліворуч у двір одного з житлових будинків. Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольорів, а також звукову сигналізацію, правоохоронці одразу ж розпочали переслідування. Втікаючи від працівників Державтоінспекції, у дворі будинку між під’їздами чоловік здійснив наїзд на бетонну огорожу. Після чого виїхав на вулицю Лесі Українки, там покинув автомобіль та побіг в бік присадибних ділянок. Інспектори, не гаючи ні хвилини, почали наздоганяти водія. Чоловік, побачивши, що його фізіологічний стан не дозволить уникнути зустрічі з правоохоронцями, намагаючись сховатися, заліз на найближче дерево. Працівники ДАІ задля забезпечення безпеки водія, допомогли йому злізти з дерева.

На вимогу інспекторів пред’явити документи на право керування транспортним засобом – чоловік відмовився. Водій поводив себе агресивно та нецензурно висловлювався у бік правоохоронців. Також у водія були наявні всі ознаки вживання алкоголю, тому інспектори доставили чоловіка в медичний заклад на освідчення. Здогадки правоохоронців підтвердилися, водій, а ним виявився 33-річний житель Здолбунівського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На водія автомобіля правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч.2 статті 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння), за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) та за ч.1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким ТЗ, або не пред’явила їх для перевірки).

Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині правоохоронці ...
Наступна новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...

КОМЕНТАРІ