Тернопільщина попрощалася з великим громадським діячем Богданом Гачкевичем

Тернопільщина попрощалася з великим громадським діячем Богданом Гачкевичем

18.07.14 17:37 0 1100
15 липня 2014 року відбулося прощання з депутатом Тернопільської обласної ради, засновником та керівником Кременецької районної організації ВО "Свобода" Богданом Гачкевичем, який помер 14 липня. Провесті його в останню путь зібралися родичі та друзі, зокрема чимало побратимів-свободівців, серед яких народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Головко, керівник міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький, голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра та інші. Померлого вшанували як героя – після панахиди труну під супровід оркестру пронесли центральними вулицями міста.

Націоналіст ще змалку сповідував та пропагував патріотичні ідеї, завжди брав активну участь у громадсько-політичному житті Кременеччини та Тернопільщини загалом, з перших днів долучився до Евромайдану.

"Богдан Гачкевич є прикладом справжнього патріота, який майже 30 років свого життя присвятив громадській та політичній діяльності. Багато хто дивувався, звідки в нього береться стільки сил та енергії для цієї нелегкої й невдячної справи. Нам усім дуже боляче, що ми втратили нашого побратима, націоналіста, батька, чоловіка, брата... Але усі ми пам'ятатимемо, що він ніколи не опускав руки та вірив у щасливе майбутнє України та своєї улюбленої Кременеччини. Усі ми горді, що нам довелося боротися за нашу українську державу пліч-о-пліч з такою видатною людиною", – відзначив народний депутат Михайло Головко.

Для вшанування пам'яти померлого усі присутні окрім спільної молитви заспівали український славень.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Вронський: ...

КОМЕНТАРІ