Керівник тернопільської міліції Василь Облещук: "Лише за допомогою громади можна вирішити усі нагальні проблеми"

Керівник тернопільської міліції Василь Облещук: "Лише за допомогою громади можна вирішити усі нагальні проблеми"

18.07.14 12:25 0 1132
Зустрічі з громадськими організаціями, трудовим колективом районної лікарні та особовим складом райвідділу міліції провів керівник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук під час робочої поїздки в Гусятинський район.

Спілкування за круглим столом з місцевими активістами, головами районних ради та адміністрації, насамперед, стосувалося подальшої співпраці. Громадські організації висловили підтримку новопризначеному керівникові райвідділу Олегу Демчану, і висловили сподівання, що діяльність міліцейського підрозділу й надалі буде відкритою та прозорою.

Задля тіснішої взаємодії було запропоновано створити при райвідділі громадську раду, яка б допомагала у вирішенні всіх проблемних ситуацій, зокрема, що стосуються дотримання прав та свобод громадян. Керівник Гусятинської районної державної адміністрації Ігор Аніловський та голова райради Василь Бойчук пообіцяли підтримувати райвідділ та допомагати у вирішенні нагальних потреб.

Тема патріотизму як ніколи, актуальна. Тому не обійшлося без дискусії на цей мотив і під час зустрічі полковника міліції з трудовим колективом районної лікарні. Працівники медустанови разом з головним лікарем Василем Весиловським розпитували Василя Облещука про ситуацію на Сході, про те, в яких умовах воюється добровольцям з Тернопільщини. Одностайні жителі Гусятинщини в одному – країні не потрібна війна.

Насамкінець Василь Облещук провів нараду в місцевому райвідділі, де керівники галузевих служб обласного управління підвели підсумки роботи підрозділу.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: для ...
Наступна новина: Юні лучани допомагають ...

КОМЕНТАРІ