На Тернопіллі матеріали справи про побиття жителя села Соколів Бучацького району розслідуванні та скеровані до суду

На Тернопіллі матеріали справи про побиття жителя села Соколів Бучацького району розслідуванні та скеровані до суду

18.07.14 12:52 0 1142
Нещодавно на одному із інтернет-сайтів було надруковано статтю під назвою «На Тернопільщині майданять через звіряче побиття чоловіка». В матеріалі йшлося про те, що 13 березня 2014 року у селі Соколів Бучацького району двоє місцевих підприємців у кабінеті сільського голови жорстоко побили односельчанина за те, що він привозить селянам дешеві продукти.

Даний факт слідчими Бучацького райвідділу було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В ході досудового розслідування з’ясувалося, що 36-річний житель села Соколів на ґрунті особистих неприязних відносин, діючи умисно, наніс 54-річному потерпілому один удар рукою в обличчя. Внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми із забоєм головного мозку легкого ступеня. Отримані потерпілим тілесні ушкодження, за висновками медиків, відносяться до середнього ступеня важкості.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Йому було оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Дане кримінальне діяння карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

На даний час слідчі Бучацького райвідділу міліції завершили досудове розслідування даного кримінального провадження та скерували матеріали до суду для прийняття відповідного рішення.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області з ...
Наступна новина: на автошляху Київ-Чоп у ...

КОМЕНТАРІ