Буковина: в УМВС області відбулася семінар-нарада працівників штабу та Управління інфармаційно-аналітичного забезпечення

Буковина: в УМВС області відбулася семінар-нарада працівників штабу та Управління інфармаційно-аналітичного забезпечення

20.07.14 16:48 0 1174
Під час заходу обговорили взаємодію підрозділів та підбили підсумки своєї роботи у першому півріччі 2014 року.

У семінар-нараді взяли участь начальник штабу УМВС України в Чернівецькій області області Василь Долішняк, начальник УІАЗ УМВС Василь Гоян, начальники штабів районних відділів міліції, помічники начальників – оперативні чергові, інспектори чергових частин, помічники оперативних чергових та інспектори з інформаційно-аналітичного забезпечення.

- Одним із основних завдань міліції є оперативне реагування на звернення та повідомлення громадян. Адже від цього залежить розкриття правопорушення, затримання зловмисників, негайне надання допомоги громадянам, які потрапили у біду. У разі якщо це повідомлення не прямо стосується роботи міліції, то є змога швидко направити на місце події відповідні служби. Миттєва реакція подекуди може навіть врятувати людське життя – зауважив начальник штабу Васль Долішняк.

Спільне проведення такої наради є дуже важливим і необхідним, адже від цих двох підрозділів залежить основна робота міліцейського відомства в цілому, вважають керівники обох служб.

До основних завдань штабу входить здійснення постійного моніторингу стану оперативної обстановки в області, а також оперативне реагування на повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події. У свою чергу співробітники УІАЗ обліковують злочини, правопорушення і правопорушників, формують статистичну звітність про стан злочинності в області та результати діяльності правоохоронних органів.

Усі звернення та повідомлення, які надходять до міліції краю в обов’язковому порядку обліковуються та вносяться до відповідних баз даних. Така інформація у подальшому допомагає чітко показати оперативно-криміногенну обстановку на території краю, а також сформувати відповідну статистику – розповів начальник УІАЗ Василь Гоян.

У ході семінару також обговорили взаємодію між двома підрозділами, у питанні забезпечення належного обліку на звернення та повідомлення громадян.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: "Сонячні" ...

КОМЕНТАРІ