На Буковині представили нового начальника ВДСО при УМВС

На Буковині представили нового начальника ВДСО при УМВС

20.07.14 13:13 0 1107
Заступник начальника Управління МВС України в Чернівецькій області – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Ярослав Козак представив нового начальника Відділу Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області. Ним став підполковник міліції Сергій Чеботар.

Довідково:

Сергій Сергійович Чеботар народився у 1973 році с. Михалково, Сокирянського району, Чернівецької області. Освіта вища, у 2002 році закінчив Київську національну академію внутрішніх справ України. У 1994 році розпочав службову діяльність на посаді інспектора Сокирянського Відділу дорожньої міліції на автомагістралях управління ДАІ УМВС України в Чернівецької області. З 1994 року по теперішній час займав ряд командно-керівних посад в Управлінні МВС України в Чернівецькій області. У жовтні 2013 року призначений на посаду заступника начальника з організації служби Відділу ДСО.

На представленні Ярослав Козак відзначив, що Державна служба охорони є основою всієї охорони області, наряди найоперативніше реагують на повідомлення про злочини та правопорушення в системі єдиної дислокації. Перед новим керівником Відділу поставлено завдання розширення території охороняємих об’єктів та збільшення їх у кількості. Сергій Чеботар, у свою чергу, запевнив, що у Буковинській міліції працює давно та знає як поліпшити роботу підрозділу ДСО. Відтак його власні та колективні зусилля будуть направлені перш за все на розвиток сильних сторін Буковинської охорони.

ВДСО при УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ