На Буковині міліціонери виявили у дідуся 90 рослин коноплі

На Буковині міліціонери виявили у дідуся 90 рослин коноплі

20.07.14 11:05 0 1032
Працівники секторів карного розшуку та дільничних інспекторів міліції Сторожинецького райвідділу вилучили рослини та направили їх на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області.

72-річний дідусь, на городі якого виявили коноплю, розповів, що вирощував рослини для побутових потреб і, що це незаконно, не знав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

А буковинська міліція нагадує: за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку (в кількості від ста рослин) чи конопель (в кількості від десяти рослин) Законом передбачена кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Британський експерт ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ