В Чернівецькій області у Сторожинці міліціонери викрили неповнолітнього, який обікрав своїх знайомих

В Чернівецькій області у Сторожинці міліціонери викрили неповнолітнього, який обікрав своїх знайомих

20.07.14 17:12 0 1199
15-річний хлопець із будинку мешканців села Заволока поцупив ювелірні вироби на суму понад 40 тисяч гривень.

У міліцію звернувся 22-річний мешканець села Заволока та повідомив, що із його будинку викрали п’ять кілець, сережки, хрестик, браслет та ланцюжок. Завданий збиток потерпілий оцінив у суму понад 40 тисяч гривень

Співробітники Строжинецького райввіділу міліції детально опитали заявника про обставини злочину і з’ясували, що останнім часом до них часто навідувався знайомий хлопець. Як вподальшому було встановлено, 15-річний мешканець села Михальча вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння дрібних крадіжок.

Хлопчина неодноразово приїжджав до своїх знайомих у гості. Добре знав обстановку у помешканні господарів та місце, де вони зберігають коштовності. За останні півмісяця юнак зачастив, коли власник виходив із кімнати, він викрадав по декілька ювелірних виробів. В подальшому через своїх повнолітніх друзів здавав крадене у ломбард.

Як повідомив начальник Сторожинецького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області Геннадій Федорюк, наразі за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку до 51-ї ...
Наступна новина: Землевпорядники Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ