В Чернівецькій області у Сторожинецькому районі чоловік присвоїв державне добро

В Чернівецькій області у Сторожинецькому районі чоловік присвоїв державне добро

20.07.14 18:27 0 1235
До правоохоронців звернувся за допомогою старший майстер Красноїльського лісництва ДП «СЛАП Сторожинецький держспецлісгосп». Він повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала 4 колоди лісодеревини, вартістю 600грн.

Як вдалося встановити правоохоронцям, колоди забрав місцевий мешканець. Він приїхав на територію складу та почав грузити деревину собі в авто. Люди, котрі спостерігали цю картину, зробили чоловікові зауваження, однак він не відреагував. Тоді вони розповіли про цю ситуацію старшому майстру лісництва, який, в свою чергу, повідомив міліціонерів, - зазначив начальник Сторожинецького райвідділу Геннадій Федорюк.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 59-річний місцевий мешканець. Відомо, що раніше у нього не було проблем із Законом. Чоловік розповів, що колоди брав для власних потреб і навіть не задумувався, що скоює щось протиправне.

Але незнання законів не звільняє від відповідальності. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: WTA Стамбул. Світоліна ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ