Патрульні міліціонери викрили групу молодиків, котрі обкрадали автомобілі буковинців

Патрульні міліціонери викрили групу молодиків, котрі обкрадали автомобілі буковинців

20.07.14 08:51 0 1197
Наразі четверо зловмисників, віком 17-20 років, підозрюються у скоєнні семи крадіжок із транспортних засобів.

До міліції звернулися небайдужі чернівчани та повідомили, що у районі Бульвару Сталінграду обласного центру вештаються підозрілі хлопці. Працівники батальйону патрульної служби УМВС України в Чернівецькій області одразу відреагували на інформацію та обстежили територію району. Увагу міліціонерів привернув припаркований автомобіль марки «ВАЗ», у якому сиділо четверо юнаків, на руках яких були рукавиці. Такий аксесуар в літку викликав підозру у міліціянтів.

У ході розмови із правоохоронцями хлопці зізналися, що щойно із автомобіля у цьому дворі поцупили 3 колеса. Коли ж міліціонери оглянули багажник авто молодиків, то виявили у ньому 2 автомагнітоли, посилювач звуку, акумуляторну батарею, автомобільне колесо, три домкрати, ящик з інструментами, шланги та каністри для зливу пального. З’ясувалося все це добро троє мешканців Глибоцького та один із Сторожинецького районів викрали із автомобілів буковинців.

Як розповіли правоохоронцям зловмисники, вони іноді у різному складі (по двоє, троє, а іноді і всі четверо) об’їжджали територію області на автомобілі одного із хлопців, у пошуках транспортних засобів, які не зачинялися власниками. Звідти викрадали майно буковинців, а при можливості зливали і пальне.

Наразі юнаки зізналися у 6-ти крадіжках на території Глибоцького району та в одній – на території Шевченківського району міста Чернівців. Однак правоохоронці підозрюють, що потерпілих від протиправних дій хлопців є більше. Тому перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території краю.

За всіма цими фактами відкритті кримінальні провадження, передбаченні ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У подарунок рівненським ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ