Волинські лісники за півроку на 43% збільшили доходи від реалізованої продукції

Волинські лісники за півроку на 43% збільшили доходи від реалізованої продукції

20.07.14 12:26 0 1138
17 липня відбулася нарада з підбиття підсумків діяльності Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства у першому півріччі поточного року. Участь в її роботі взяли голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков та заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький.

Крім напрацювань, йшлося також і про невикористані можливості, резерви і, не доопрацювання.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький подякував лісівникам за добрі справи, як в галузі, так і підтримці волинських військовослужбовців. Він також наголошував на доцільності використання цехів переробки продукції побічного користування та переоснащення держлісгоспів новою технікою.

У ході наради інформувалось про роботу з лісовідновлення, догляду та охорони лісів, заготівлі деревини, фінансову складову лісогосподарювання. У свою чергу, начальник управління лісового та мисливського господарства області Василь Мазурик наголосив на "дотриманні лісового законодавства та відродження довіри до доброго імені лісівника".

Голова Державного агентства лісових ресурсів України відзначив позитивну тенденцію з розвитку лісової галузі, зокрема, роботу в області щодо формування прозорого ринку деревини, що нині реалізують лише через аукціони, а також - впровадження сучасної системи звітності через електронний облік.

Відзначено, що волинські лісники за півроку на 43% збільшили доходи від реалізованої продукції.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівне стане пілотним ...
Наступна новина: Небайдужих просять ...

КОМЕНТАРІ