У Волинській області постановлено вирок працівнику міліції, який одержав хабар за не проведення перевірки на приватному підприємстві

У Волинській області постановлено вирок працівнику міліції, який одержав хабар за не проведення перевірки на приватному підприємстві

20.07.14 18:09 0 1249
Прокуратурою Волині підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі про одержання хабара начальником одного з секторів управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області.

28 січня 2011 року у приміщенні офісу одного з приватних підприємств Луцька цей майор міліції одержав від керівника підприємства 1000 грн. за не проведення перевірки з питань дотримання законодавства у сфері інтелектуальної власності і комп’ютерних технологій.

Згідно з вироком Луцького міськрайонного суду тепер уже колишній працівник міліції визнаний винним в одержанні хабара службовою особою, що займає відповідальне становище. Йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права 3 роки обіймати посади в правоохоронних органах та конфіскацією усього належного йому на праві приватної власності майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: WTA Стамбул. Світоліна ...

КОМЕНТАРІ