Волинська область: рятувальники провели тренування з розгортання пересувного пункту управління та пункту життєзабезпечення (фото, відео)

Волинська область: рятувальники провели тренування з розгортання пересувного пункту управління та пункту життєзабезпечення (фото, відео)

20.07.14 13:00 0 1093
18 липня начальник Управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук перевірив готовність гарнізону до розгортання пересувного пункту управління та пункту життєзабезпечення.

Рятувальники розгорнули пункти медичного, психологічного забезпечення, пересувний вузол зв’язку та електростанцію, польову кухню та намети для прийому їжі, намети для відпочинку особового складу та тимчасового розміщення населення, пересувну лазню, пункт хіміко-дозиметричного контролю. На окремому майданчику встановили пожежно-рятувальну та спеціальну техніку, яка може бути залучена для ліквідації пожеж і різного роду надзвичайних ситуацій.

Особовий склад аварійно-рятувального загону спеціального призначення з поставленим завданням впорався, всі необхідні завдання по приведенню пункту управління у стан готовності виконано в належний термін.

У підсумку навчань головний рятувальник області дав доручення посадовим особам гарнізону продовжити систематичне проведення таких тренувань для підвищення рівня професійної майстерності рятувальників. «Це дозволить створити необхідні умови для ефективного управління та здійснення заходів з ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій, під час яких потрібно залучати значну кількість сил і засобів. Також пересувний пункт життєзабезпечення може бути розгорнутий у випадку необхідності для тимчасового прийому вимушених переселенців із зони проведення АТО», – зазначив очільник Управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ