Очільники Іваничівського району передали 1-му Волинському тербатальйону необхідні речі

Очільники Іваничівського району передали 1-му Волинському тербатальйону необхідні речі

20.07.14 15:52 0 1187
17 липня 2014 року голова Іваничівської районної державної адміністрації свободівець Андрій Бадзюнь та голова районної ради свободівець Віктор Вілентко передали 1-му Волинському батальйону територіяльної оборони, що проходить злагодження у Володимирі-Волинському, чималу кількість розгрузок та інших необхідних речей.

У найкоротші терміни завдяки небайдужості та оперативності працівників Іваничівської філії ПАТ "Волиньобленерго" були зібрані необхідні речі: електропідстанцію, газову горілку для приготування їжі, розгрузки, речі особистої гігієни, продукти харчування, які мають довготривалий строк використання, питну воду та цигарки.

Керівники Іваничівщини цікавилися умовами перебування службовців, станом військової підготовки та бойовим духом мобілізованих вояків. На місці базування батальйону Андрій Бадзюнь продемонстрував присутнім військовослужбовцям принцип роботи електропідстанції.

"Відчутно, що в їхній свідомості відбулася переоцінка цінностей. Вони знають, що триває неоголошена війна. Але в них немає навіть тіні зневіри, песимізму чи паніки. У батальйоні – сувора дисципліна. Солдати усвідомлюють велику відповідальність перед державою і ті ризики, які їм загрожують. Наші солдати – це справжні патріоти, гідні всенародної поваги", – зазначив голова Іваничівської РДА Андрій Бадзюнь.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковина: на Глибоччині ...

КОМЕНТАРІ