У Волинській області обікрав товариша - і потрапив у міліцію

У Волинській області обікрав товариша - і потрапив у міліцію

20.07.14 11:06 0 1119
Тепер 23-річному волинянинові загрожує три роки тюрми.

До чергової частини ківерцівського районного відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення 23-річного жителя про крадіжку. Молодик розповів, що невідома особа викрала його мобільний телефон вартістю 1000 гривень.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили, що крадіжку скоїв 23-річний товариш потерпілого.

Того дня заявник відпочивав у компанії друзів на березі місцевого ставка. Перекинули кілька чарок, а згодом потерпілий відійшов на кілька хвилин у справах. Повернувшись до компанії, телефону уже не знайшов. Кілька днів хлопець намагався розшукати засіб зв’язку, проте йому це не вдалося, тому й вирішив звернутися за допомогою до правоохоронців. Міліціонери за кілька годин встановили злодія, який виявився товаришем потерпілого, і вилучили викрадену річ.

Ківерцівським РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер горе-товаришеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

Ківерцівський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині міліціонери ...
Наступна новина: Міліція Прикарпаття ...

КОМЕНТАРІ