Працівники міліції затримали двох волинян, які обікрали дев'ять автомобілів

Працівники міліції затримали двох волинян, які обікрали дев'ять автомобілів

20.07.14 11:21 0 1105
Тепер товаришам загрожує шість років в’язниці.

До луцького райвідділу міліції протягом доби надходили заяви від громадян про те, що шляхом віджиму капота з їх автомобілів викрадено акумулятори.

Провівши ряд розшукових заходів, оперативники встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися 26-річний місцевий житель та 25-річний житель Луцька, який уже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

Правоохоронці з’ясували: пізньої пори молодики вирішили заробити. Шляхом віджиму металевим ломом капотів транспортних засобів вони викрадали акумулятори, які складали у свій автомобіль. Вчинивши дві крадіжки в одному селі, вони поїхали в інше, де здійснили ще сім аналогічних злочинів. Коли починало світати, друзі почали шукати, де можна здати крадене. Заїхавши на пункт прийому кольорових металів, зловмисники здали викрадені акумулятори, а гроші поділили.

На даний час одному зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, іншому – особисте зобов'язання. Викрадені акумулятори вилучили і повернули власникам.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер молодикам за вчинення кримінального правопорушення «світить» по шість років за ґратами.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Рівному усіх, хто може ...

КОМЕНТАРІ