Ковельські правоохоронці затримали злодіїв, котрі викрали у волинянки всі її заощадження

Ковельські правоохоронці затримали злодіїв, котрі викрали у волинянки всі її заощадження

20.07.14 16:24 0 1146
«Здобиччю» зловмисників стали 284 тисячі гривень, котрі жінка протягом кількох років заощаджувала на квартиру.

29-річна жителька Ковельського району, котра працює приватним підприємцем, звернулася до правоохоронців, як тільки помітила зникнення грошей. Сталося це, за її словами, у період із 9-ї до 15-ї години, поки її не було вдома.

Зловмисники, намагалися підібрати ключ від вхідних дверей квартири, однак їм це не вдалося. Не довго думаючи, вони пошкодили механізм і проникли у помешкання. Перевернувши всі речі, злодії таки знайшли те, що шукали: гроші господиня зберігала у сумці, що лежала у шафі.

Правоохоронцям знадобилося кілька днів, аби вийти на слід злочинців. Тож невдовзі, провівши ряд заходів, зловмисників затримали. Ними виявилися 37-річні товариші. Один – родом із Ковеля, інший – із Ковельського району. Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції.

За даним фактом правоохоронці проводять досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Гроші, які спритники заховали в лісі, вилучили, тож невдовзі їх повернуть власниці. За професійні і злагоджені дії працівників міліції 29-річна ковельчанка подякувала правоохоронцям на сторінках місцевої газети.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ