В Закарпатській області скринька для пожертв стала об'єктом злочину для раніше судимого хустянина

В Закарпатській області скринька для пожертв стала об'єктом злочину для раніше судимого хустянина

20.07.14 11:07 0 1098
Чоловіка, який скоїв грабіж в одній із аптек Хуста, правоохоронці знайшли по «гарячих слідах».

Оперативний черговий хустської міліції, отримавши повідомлення про грабіж, на місце події одразу направив слідчо-оперативну групу.

Фармацевт у розпачі розповіла, що візуально знайомий їй чоловік зайшов до аптеки та попросив напитися води. Фармацевт у проханні не відмовила, і доки вона поралася в підсобному приміщенні, «спраглий клієнт» розбив скриньку для пожертв дітей-інвалідів та заволодів дрібними грошима, які знаходилися в ній. А потім пішов собі геть.

Про подію, яка сталася в аптеці, фармацевт розповіла оперативнику Руслану Дудашу. Вже під час розмови з жінкою, міліціонер вимальовував портрет грабіжника. В той же день оперативник навідався до того чоловіка, але вдома його не застав.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання, яке проводилося в м.Хуст, оперативнику вдалося встановити любителя жертовних грошей. Ним виявися непрацюючий раніше судимий 44-річний хустянин.

При розмові з міліціонерами чоловік зізнався, що гроші, які були в скриньці для пожертв, він одразу «спустив» на горілку.

За словами начальника хустської міліції Василя Турдая, слідчим дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Прикарпаття ...
Наступна новина: На Тернопільщині посадовця ...

КОМЕНТАРІ