Закарпатська "Свобода" створила комітет із гуманітарного забезпечення війська

Закарпатська "Свобода" створила комітет із гуманітарного забезпечення війська

20.07.14 10:05 0 1131
Обласна організація ВО "Свобода" створила комітет із допомоги бійцям в зоні АТО для організації й контролю за гуманітарною допомогою нашим військовим і для запобігання махінаціям.

Закарпатська обласна організація ВО "Свобода" у зв'язку зі складною ситуацією на сході України звертається до всіх небайдужих краян з проханням:

- долучитися до збору необхідних медикаментів, обладнання та амуніції бійцям на Сході (перелік необхідних речей – нижче);

- припинити перегляд усіх телевізійних та музичних каналів російською мовою, оскільки це явна пропаганда країни-агресора та окупанта українських земель.

- У жодному разі не купувати товарів російського походження.

Закарпатська обласна "Свобода" бере на себе відповідальність за збір усіх речей та їх подальшу передачу на схід країни для забезпечення всім потрібним наших захисників та повний звіт про витрати коштів через групи в соцмережах (https://vk.com/dopomoga_bijcyam, https://www.facebook.com/groups/dopomoga.ato/ ) та на офіційному сайті ВО "Свобода" (http://www.zakarpattya.svoboda.org.ua/)

Наперед дякуємо за розуміння та надіємось, що Ви не залишитеся байдужими.

Наш представник – заступник із питань допомоги бійцям АТО Василь Юрочко готовий зустрітись із Вами. Тел.: 099-74-12-126, картка для збору коштів № 6762 4660 0213 4664 Наконечна Василина.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львові стартував ...

КОМЕНТАРІ