В Закарпатській області рахівські правоохоронці затримали сільського голову на хабарі

В Закарпатській області рахівські правоохоронці затримали сільського голову на хабарі

20.07.14 14:16 0 1225
Сільський голова вимагав від мешканця Ужгородщини 4000 гривень за видачу розпорядження про погодження сезонного продажу овочів та фруктів в селі Луг Рахівського району.

Співробітники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Рахівського райвідділу міліції задокументували факт отримання хабара у розмірі 2500 гривень сільським головою у його службовому кабінеті.

Сільський голова–хабарник, який був обраний громадою в травні цього року, певно, дуже розчарував своїх виборців, оскільки ще не встиг потурбуватися про добробут односельчан, зате подбав про власне незаконне збагачення…

- Даний факт занесений у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження, на хабарника чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти

років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною

діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією, - прокоментував очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі живе ...

КОМЕНТАРІ