В Закарпатській області у нічному клубі Мукачева неповнолітній поцупив мобільний телефон

В Закарпатській області у нічному клубі Мукачева неповнолітній поцупив мобільний телефон

20.07.14 15:51 0 1238
Неприємністю завершився відпочинок в одному з розважальних закладів для мукачівки. Жінка прийшла до закладу з своїм 10-річним сином на дитячу дискотеку. За веселощами потерпіла не помітила, як у її сина з куртки вкрали дорогий мобільний телефон вартістю близько 6 тисяч гривень.

Залишивши телефон у курточці без нагляду, син з мамою розважались на танцювальному майданчику. Пропажу потерпіла виявила, коли вже збиралася додому. Жінка одразу звернулась за допомогою до працівників міліції.

Перевіривши коло осіб, які могли б бути причетними до зникнення дорогої речі, оперативники карного розшуку вийшли на слід правопорушника. Ним виявився 15-літній хлопчина, який, побачивши на столику дорогий мобільний телефон, спокусився і вирішив поцупити. Забравши мобільник, вже наступного дня встиг продати його за 1200 гривень.

Наразі хлопцеві, який раніше ніколи не мав проблем із правосуддям, доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України. Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові безробітній ...
Наступна новина: Очільники Іваничівського ...

КОМЕНТАРІ