Хмельниччина: проблеми Новоушиччини у полі зору очільника області

Хмельниччина: проблеми Новоушиччини у полі зору очільника області

20.07.14 17:22 0 1150
Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус відвідав Новоушицький район. Як і під час попереднього візиту, який відбувся місяць тому, посадовець запланував вивчити якомога більше питань, вирішення яких поліпшить життя мешканців району.

Знайомлячись з роботою Комунального підприємства Новоушицька центральна районна аптека №20, Леонід Іванович цікавився насамперед асортиментом медикаментів, їх ціною та якістю, а також матеріально-технічною базою закладу.

Як повідомила головний бухгалтер Г.Кучерява, Новоушицька аптека – в п’ятірці рентабельних комунальних закладів області. На мережа підприємства виконує ряд функцій соціального характеру, які через економічну невигідність не виконують інші аптеки. Відпускає ліки за безкоштовними рецептами, за рецептами учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, згідно з державними пілотними проектами, а також ліки, які знаходяться на предметно-кількісному обліку.

Посадовець назвав позитивним те, що Новоушицька центральна районна аптека №20 зберігає соціальну політику ведення аптечної справи.

Перебуваючи у Новоушицькому технікумі Подільського державного аграрно-технічного університету, голова облдержадміністрації ознайомився зі спеціальностями, умовами навчання та роботою тамтешньої котельні. З проханням вирішити фінансову проблему, пов’язану з опаленням цього навчального закладу, до Леоніда Івановича звернулися голова районної ради Віта Гребенюк та заступник голови райдержадміністрації Валерій Бакулей. Вони розповіли, що вже закуплено та встановлено котли, проте не вистачає коштів, щоб приєднати їх до існуючої мережі теплопостачання та пуску налагоджувальних робіт.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ