Начальник міліції Хмельниччини відвідав працівників ДАІ, які несуть службу у Слов'янську

Начальник міліції Хмельниччини відвідав працівників ДАІ, які несуть службу у Слов'янську

20.07.14 15:42 0 1167
Уже кілька тижнів поспіль працівники управління Державтоінспекції Хмельниччини слідкують за порядком на дорогах Слов‘янська та його околиць. Вирушити у зону проведення АТО зголосилися десяток добровольців.

Правоохоронці несуть службу позмінно у складі трьох автомобільних екіпажів, слідкуючи за дорожнім рухом та правопорядком у місті та прилеглих дорогах, та допомагають наводити лад у місті бійцям батальйону «Київ-1».

Як розповів один із даїшників-добровольців Михайло Полагів, доки сепаратистів не відтіснили зі Слов‘янська, вулицями міста доводилося рухатися зі швидкістю понад 100 км на годину, щоб уникнути обстрілів. ситуація уже набагато спокійніша і життя входить у звичайне русло.

Міліціонери мешкають в умовах, далеких від комфортних, але не скаржаться і на все дивляться з оптимізмом. Головне для них, щоб в країні швидше настав мир і порядок.

Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний відвідав підлеглих на базі за місцем дислокації. Частина з них якраз відпочивала після чергової напруженої зміни. Полковник міліції вивчив умови проживання працівників міліції, поцікавився нагальними потребами та передав продукти харчування і телевізор, щоб хлопці могли завжди бути у курсі останніх новин.

Олександр Григорович вважає, що такі візити вкрай необхідні, бо вони допомагають підтримувати бойовий дух підлеглих.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Рівне: обережно, ...

КОМЕНТАРІ