На Хмельниччині під егідою правоохоронців розпочала роботу «Школа юного детектива»

На Хмельниччині під егідою правоохоронців розпочала роботу «Школа юного детектива»

20.07.14 16:44 0 1147
У дитячому позашкільному закладі оздоровлення та відпочинку заміського типу «Здоров’я», що у Шепетівському районі, відбулися змагання на міліцейську тематику під назвою «Школа юного детектива».

Для вихованців табору працівники кримінальної міліції у справах дітей стали вже хорошими друзями і бажаними гостями. Тож дітки виступили з власною ініціативою провести інтелектуальні змагання на міліцейську тематику під назвою «Школа юного детектива» та запросили у якості почесних гостей працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Хмельницькій області на чолі з головним дитячим міліціонером Сергієм Цимбалюком, а також своїх безпосередніх кураторів із Шепетівського райвідділу міліції. Дві команди із учасників віком від 7 до 16 років приємно здивували членів журі знаннями у галузі історії та права.

Чудовим продовженням інтелектуального конкурсу став організований дітками концерт, який приніс величезне задоволення усім присутнім. Не залишилися в боргу і гості в погонах, які привезли на зустріч міліцейську «зірку» — дитячого улюбленця Славка Хоробрика. Також найактивніші і найкмітливіші отримали від правоохоронців гарні подарунки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оперативники БЕЗу ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ