Хмельниччина: на Ізяславщині правоохоронці затримали 43-річного чоловіка, який задушив свою двоюрідну сестру

Хмельниччина: на Ізяславщині правоохоронці затримали 43-річного чоловіка, який задушив свою двоюрідну сестру

20.07.14 13:27 0 1046
Обоє вели дещо відлюдькуватий спосіб життя та зловживали спиртними напоями. Це, значною мірою, і призвело до такої трагедії.

До чергової частини Ізяславського райвідділу міліції надійшло повідомлення від сільського голови с. Радошівка про те, що в одному із будинків виявлено тіло 56-річної місцевої жительки.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Власник будинку пояснив, що потерпіла, яка виявилась його двоюрідною сестрою, сильно напилась та сама впала з дивану і отримала травми, від яких померла.

Але на шиї жінки прослідковувалися явні сліди удушення. Це підтвердив і судово-медичний експерт, який назвав причиною смерті механічну асфіксію.

Тоді 43-річному господарю будинку відступати було нікуди. Він розповів, що між ним і сестрою виник конфлікт. Тоді господар взяв дерев’яну палицю та задушив її. Потім заховав знаряддя вбивства в іншій кімнаті, а сусідам повідомив, що жінка невдало впала і померла.

Знаряддя вбивства та інші речові докази правоохоронці вилучили. Підозрюваний затриманий в порядку ч. 2 ст. 208 КПК України. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненщина: 20 дітей зі ...

КОМЕНТАРІ