В Британії кіт врятував хлопчика і став номінантом премії

В Британії кіт врятував хлопчика і став номінантом премії

20.07.14 08:42 0 1083
Трирічний кіт на ім’я Смадж був номінований на отримання нагороди у рамках національної британської премії National Cat of the Year («Кішка року в Британії»). Тварина кинулася і прогнала хуліганів, які хотіли скривдити сина його хазяйки.

Про це розповідає The Daily Mirror.

П’ятирічний Ітан Фентон бавився на подвір’ї разом зі своїм дворічним братом Ештоном. Мати, Сара Фентон, спостерігала за дітьми через вікно. Несподівано до дітей підійшли троє хлопців старшого віку і почали насміхатися над Ітаном. Дитина намагалася не звертати увагу на хуліганів, але один з них штовхнув хлопчика на землю зі словами «Агов, ти що, мене ігноруєш?». Перш, ніж мати встигла вибігти на вулицю, на чужинців кинувся кіт Смадж.

Тварина вціпилася кігтями в груди одного з кривдників. Перелякані атакою кота незвані гості втекли, атакований хуліган при цьому розплакався. Ітан та Ештон не постраждали.

Сара Фентон розповіла, що раніше Смадж не демонстрував бійцівських якостей. За її словами, після події кіт почав «чергувати» вночі біля спальні Ітана, охороняючи сон хлопчика. Жінка повідомила, що родина дуже пишається поведінкою свого котика і вважає його членом сім’ї.

Смадж став номінантом премії National Cat of the Year у категорії «Найхоробріша кішка». Церемонія нагородження відбудеться 7 серпня 2014 року у Лондоні.

У травні цього року в новини усього світу потрапила американська кішка Тара, яка врятувала свого чотирирічного власника від нападу собаки.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ