Про це розповідає The Telegraph.
В зелених бананах міститься багато стійкого крохмалю – форми розчинних харчових волокон. Вони дають енергію протягом тривалого часу, тому що абсорбуються довше й далі у травному тракті. Такий крохмаль може допомогти зі зниженням ваги, адже він стимулює вироблення гормону глюкагону, що збільшує швидкість спалювання жиру.
Що стосується картоплі, то при варінні та приготуванні пюре вивільняється на 25% більше цукру, ніж при нарізуванні на шматочки. Нагрівання і перемелювання гранул крохмалю провокується збільшення концентрації цукру за рахунок розриву оболонки гранул.
З оливковою олією все однозначно. Ця олія горить на малій температурі, чого не роблять інші олії. А коли масло перегрівається, воно виділяє токсичні пероксиди ліпідів. Ці сполуки вступають у реакцію з білками і ДНК, підвищуючи ризик раку і хвороб серця. Більтон також не рекомендує захоплюватися тофу, адже цей продукт може блокувати засвоєння важливих мінеральних речовин, і фруктовими смузі, які містять величезні кількості цукру.
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Житомирська область: під ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...