Хто втратив дах...

Хто втратив дах...

20.07.14 14:34 0 1143
Пальців на обох руках не вистачить, щоб порахувати всі луцькі багатоповерхівки, в яких протікає дах. Серед них і будинок за адресою Кравчука 34 А. Мешканці 9-го поверху прокинулися вранці не від кави в ліжко.

Від холодного душу прокинулася мешканка 36-ї квартири Лариса Лук’янчук: «Оце от серветки, ганчірки мокрі, якими ми витирали. Зараз сохнуть, все мокре», - зазаначила жінка.

Уся проблема даху, який постійно протікає. Після кожної зливи мешканці змушені ставити на підлозі посудини для води та класти ганчірки.

Єителька будинку Інна Яворська: «Є купа листів, вони обіцяють, що на наступний рік вони перекриють. І так з року в рік».

Жінки переписуються з МЖК вже не один рік, а «віз і нині там». Навіть елементарного ремонту на даху й досі не дочекалися . Комунальники спромоглися зробити єдине:

Жителька будинку Лариса Лук’янчук обурилася: «Оці ящики прорвало, вода витікла на квартири. Оце нам так пояснили майстри з МЖК »

І мешканці, і комунальники розуміють - треба ремонтувати майданчик над усім під’їздом. Та от проблема, гроші на це не виділяють. Ті ж кошти, які мешканці сплачують за утримання будинку йдуть на інші послуги, пояснюють в МЖК.

Мешканці з такими умовами не погоджуються і стверджують — й так достатньо платять за утримання будинку.

Наразі ж, за словами Ярослави Багрич, з усіх 105-ти будинків, які обслуговує МЖК, більше півсотні потребують ремонту дахів. За десять років комунальники в цьому районі відремонтували менше 10-ти будинків. Усіх грошей, які міська рада передбачає в щорічному бюджеті не вистачає. Хоча МЖК і подає наприкінці року перелік будинків, які потребують капітальних ремонтів даху. Коли ж черга дійде до 34-го, що на вулиці Кравчука, невідомо, бо в міських жеках та чиновників нині найпопулярніша відповідь - немає коштів.

Інформує ТРК «Аверс».

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ