Хмельниччина: на Білогірщині під колесами комбайна загинув комбайнер

Хмельниччина: на Білогірщині під колесами комбайна загинув комбайнер

20.07.14 10:11 0 1047
Близько 11 години вечора в одному із сіл Білогірського району трапилась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої на місці загинув помічник комбайнера.

Пізнього вечора комбайн, за кермом якого перебував 44-річний водій, повертався із поля. Чоловік стверджує, що було вже темно, і він не побачив, що на дорозі присів відпочити його 43-річний напарник. Комбайн проїхав і навіть не зупинився. Тіло виявив агроном агропідприємства, на якому працювали комбайнери.

На місце події одразу прибули працівники Білогірського райвідділу міліції та бригада швидкої допомоги, але потерпілому вже не було чим допомогти — він помер одразу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство наразі триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ