В Івано-Франківській області розшукуються особи, які в Калуші вчинили крадіжку з автомобіля

В Івано-Франківській області розшукуються особи, які в Калуші вчинили крадіжку з автомобіля

20.07.14 10:32 0 1040
Учора о 16 годині по спецлінії «102» до Калуського МВ поступило повідомлення від 32-річного жителя Долинського району про те, що у м. Калуші по вул. Литвина виявив відсутність барсетки, в якій знаходились особисті документи та гроші, яку залишив у своєму незачиненому автомобілі.

Виїздом слідчо-оперативної групи Калуського міськвідділу міліції на місце події встановлено, що невідомі особи скориставшись тим, що водій залишив автомобіль відчиненим, викрали звідти барсетку, в якій знаходились документи, а саме: закордонний та український паспорт, посвідчення учасника бойових дій та гроші.

Наразі правоохоронці проводять весь комплекс оперативно-розшукових заходів спрямованих на всановлення осіб, які вчинили крадіжку.

Шановні громадяни! Якщо Ви володієте інформацією, яка зможе допомогти правоохоронцям встановити осіб, котрі причетні до скоєного, будь ласка, зверніться до відділення міліції або телефонуйте за номером «102».

Конфіденційність гарантовано!

Міліція звертається із застереженням до водіїв та власників автотранспорту!

- Не залишайте в автомобілі, особливо на ніч, цінні речі, також пильнуйте документи, звичайно, що їх можливо відновити, але на це ви затратите свій час (посвідчення водія, техпаспорт та інші);

- замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго;

- закривайте кришку бензобака – це не тільки попередить крадіжку бензину, а й у випадку угону залишить злочинців без можливості заправити машину;

- звертайте увагу на людей, які цікавляться вашим автомобілем;

- не зберігайте в салоні автомобіля викрутки та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Волинь: "Врятуй життя ...

КОМЕНТАРІ