В Івано-Франківській області у Надвірнянському районі жінка підрізала свого співжителя

В Івано-Франківській області у Надвірнянському районі жінка підрізала свого співжителя

20.07.14 15:29 0 1255
По спецлінії «102» до Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні м. Надвірної про те, що на приймальний покій з тілесними ушкодженнями у вигляді ножової рани живота доставлено 42-річного жителя району.

На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група райвідділу міліції. В ході проведення першочергових слідчо-оперативних дій було встановлено особу, яка вчинила даний злочин. Нею виявилась 52-річна співжителька потерпілого.

Під час спілкування з правоохоронцями жінка розповіла, що з потерпілим проживають в одному будинку, між ними дуже часто виникали суперечки, причину якої вона назвати не може. Але в один із літніх вечорів словесна перепалка переросла в бійку, в ході якої вона схопила кухонний ніж та нанесла удар в область живота чоловікові.

Відносно зловмисниці обрано міру запобіжного заходу – арешт та в порядку ст. 208 КПК України поміщена до ізолятора тимчасового тримання Надвірнянського РВ УМВС.

Як зазначив начальник Надвірнянського райвідділу міліції Іван Кавінський, по даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ