В Івано-Франківській області представники громади Косівщини зустрілись з керівництвом обласної міліції

В Івано-Франківській області представники громади Косівщини зустрілись з керівництвом обласної міліції

20.07.14 11:21 0 1047
В обласному УМВС відбулась зустріч керівництва міліції Прикарпаття із мешканцями Косівщини. Громадяни поспілкувались із очільником міліції Прикарпаття Миколою Семенишиним, заступниками начальника УМВС Віталієм Ільчишиним та Русланом Воробйовим.

Питання, з якими звернулись мешканці гірського району, були різноплановими та стосувалися як повідомлень про правопорушення, так і результатів розслідування конкретних кримінальних проваджень, зокрема, минулих років.

На більшість питань керівники області відповіли одразу, однак окремі питання вимагають більш розгорнутих відповідей, тож люди змогли повторно написати свої звернення, які Микола Семенишин взяв на особистий контроль, а їхній розгляд доручив начальнику слідчого управління полковнику міліції Віталію Ільчишину.

Микола Семенишин зазначив, що 7 серпня запланований виїзд керівників УМВС на Косівщину, і безпосередньо вже там, у їхньому районі, ті громадяни, котрі отримали роз'яснення не в повному обсязі зможуть отримати більш конкретні відповіді. Також буде нагода поспілкуватись і з представниками органів місцевих самоврядувань, головами міських та селищних рад та бажаючими громадянами.

«Міліція краю вживатиме як планові, так і додаткові заходи, покликані зберегти позитивну тенденцію суттєвого покращення роботи, як у криміногенному плані так і в охороні громадського порядку, - говорить Микола Семенишин, - адже, відомо, що пріоритетом у діяльності міліції є професійний захист життя, здоров’я, прав і свобод громадян і міліція Прикарпаття доводитиме свою спроможність виконувати поставлені завдання у забезпеченні миру і спокою у нашій області, ефективно протидіяти кримінальним явищам і злочинним намірам».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники міліції ...

КОМЕНТАРІ