В Івано-Франківській області злодій знову у звичному для нього статусі - під вартою

В Івано-Франківській області злодій знову у звичному для нього статусі - під вартою

20.07.14 13:52 0 1072
У Калуші правоохоронці затримали 27-річного калушанина, котрого підозрюють у вчиненні щонайменше 18-ти злочинів, пов’язаних з посяганнями на майно громадян.

Спритний злодій, до речі, із немалим стажем, адже раніше був судимий за крадіжки чужого майна, проникав у гаражні та господарські приміщення городян та вчиняв крадіжки. Зловмисник забирав усе, що становило найменшу цінність. Лиходій діяв, як і в день так і вночі. Способи проникнення найрізноманітніші, або господарі забули зачинити двері, або шляхом підбору ключів, а навіть і пошкодженням замків вхідних дверей. Оперативники Калуського міськвідділу міліції затримали зловмисника «на гарячому», якраз тоді, коли чоловік здійснив черговий «подвиг», поцупив чужі речі.

Відомості про дану подію внесено до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ч.3. ст.185 КК України. Доки триває досудове розслідування, судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, за вчинення цих кримінальних правопорушень затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ