В Івано-Франківській області аби скоїти чергову крадіжку зловмисник чекав ночі

В Івано-Франківській області аби скоїти чергову крадіжку зловмисник чекав ночі

20.07.14 08:25 0 1127
Дільничний інспектор Тисменицького райвідділу міліції, перебуваючи на території свого обслуговування, з’ясував, що активізувався нічний злодій. Цей факт підтверджувало і те, що із повідомленням про крадіжку звернувся мешканець одного із сіл району, чоловік повідомив, що з його новобудови викрадено деякі металеві вироби.

Міліціонер з'ясував, хто цей нічний гість. Зловмисником виявився раніше засуджений за скоєння злочинів майнового характеру, 40-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік, полюбляє вживати алкогольні напої, тож одразу місцезнаходження його встановити не вдалось. Але наступного дня, лиходій знову спробував скоїти крадіжку, цікаво, що з тієї ж території, де і був затриманий дільничним інспектором міліції.

Затриманий зізнався, що попередня крадіжка - справа його рук та пояснив, що ішов повз подвір’я будівництва, запримітив арматурні прути довжиною шість метрів, які лежали на вулиці. Відтак, дочекався ночі і проліз на чужу територію, де і вчинив крадіжку. Викрадене планував продати, а гроші витратити на чергову пляшку оковитої, але не вдалось, був затриманий працівником міліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ